Foto
South_agency

Abonnement på restauranter?

Publisert: 25. januar 2022 kl 08.08
Oppdatert: 25. januar 2022 kl 08.08

Neste uke starter utrullingen av abonnementstjenesten Wolt+. Som første land i Norden testew dette ut med en kontrollgruppe av kunder, restaurant- og butikkpartnere. 

Med Wolt+ betaler du et fast beløp i måneden og får gratis levering på alle bestillinger hos restauranter og butikker som er en del av den nye abonnementsløsningen. 

Restauranter og butikker som er en del av Wolt+ merkes med W+ i appen.

Kunder som vil få tilgang til W+ vil få mulighet til å melde seg på abonnementet i appen. Når du har fått abonnementet, vil du se at mange restauranter er merket med W+. Dette betyr at de er innen 2,5 km og tilgjengelig for gratis levering gjennom abonnementet.  Du bestiller og betaler for maten slik som før, men leveringsgebyret er fjernet. 

Trondheim og Oslo først ut

De to første byene hvor vi konseptet prøves ut, er Trondheim og Oslo. I hver av byene vil ca 40% av kundene våre få tilbud om å ta i bruk Wolt+ neste uke. Det gjøres et tilfeldig utvalg blant alle registrerte brukere i disse byene. 

Trondheim var Wolts første by i Norge og vil igjen være først ute med den nye abonnementsløsningen. I Trondheim vil nærmest alle butikk- og restauranter i Wolt være en del av abonnementet, i Oslo er nærmere 300 restauranter- og butikkpartnere inkludert.  

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv