Rekordhøy bonusutbetaling til medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden
Det opplyser organisasjonen til sin egen hjemmeside.
85.000 i snitt
NHO Reiseliv Innkjøpskjeden har 170 leverandører og samarbeidspartnere. Hvert år får medlemmene penger tilbake via partnerbonusordningen. For året 2022 blir det utbetalt 280 millioner kroner til 3.330 medlemmer – snaue 85.000 i gjennomsnitt per bedrift.
– Med et bredt spekter av fordeler og rabatter kan våre medlemmer spare penger og tid samtidig som de øker fortjenesten. Dette er en fin måte å belønne lojalitet og hjelpe medlemmene våre å holde seg konkurransedyktige, forklarer salgs- og markedssjef Javvad Latif i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.
Gavesjekk til bunnlinja
En av de som nå har fått utbetalt partnerbonus er Fjordkroa AS, som ble medlem av Innkjøpskjeden i januar 2022.
Hos Fjordkroa på Aspøya i Tingvoll kommune serveres hjemmelaget tradisjonsmat, pizza- og grillmeny samt kaker og desserter. I tillegg til restaurantdrift har de møte- og selskapslokale og catering.
– Partnerbonusordningen til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er et kjempeflott tilskudd til bedriften. Det er også en fin tid å få den på da man kanskje man har tært litt på reservene på nyåret, så da gjør det seg med en liten gavesjekk til bunnlinja. Partnerbonusen øremerkes ikke – de 250.000 kronene vi har fått utbetalt går rett inn i driften, sier eier og daglig leder i Fjordkroa AS, Gunn Jorun Kværnø.
Full oversikt digitalt
Hos Fjordkroa er de nøye på hvilke avtaler og produkter de handler. For å få full oversikt over bonusgivende produkter har de satt opp plankjøp og bestiller varene via NHO Reiseliv Innkjøpskjedens netthandel, horecainnkjop.no.
– Det er bra varer og vareutvalg, som passer oss. Vi er skikkelig godt fornøyde med å være medlem i NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden, sier Gunn Jorun Kvernø, som har drevet Fjordkroa i over 30 år.
NHO Reiseliv Innkjøpskjeden
- Innkjøpskjeden er en av landets største innkjøpskjeder for reiselivsbedrifter i Norge
- Innkjøpskjeden ble startet i 2002 for å skape konkurranse i markedet, og for at også små og mellomstore bedrifter skal få attraktive innkjøpsbetingelser på et bredt storhusholdningssortiment av mat, drikke, nonfood og andre bransjerelaterte varer og tjenester.