Emirates' Norgessjef Terje Grue, sammen med en kabinansatt.

Emirates: Gode bookingtall i sommer, både ut av og inn til Norge

Publisert: 22. juni 2023 kl 10.33
Oppdatert: 22. juni 2023 kl 10.33

­Mange nordmenn velger å reise langt på utenlandsferie i sommer. Emirates har daglige flyvninger mellom Oslo og Dubai, og bookingtallene denne sommeren er positive.

– Vi ser veldig gode bookingtall i sommer, frem til langt ut i august, både i vår Economy Class og på Business Class. Nordmenn er ivrige på å utforske verden igjen, og vi ser frem til en travel sommer hvor vi flyr nordmenn til Dubai og videre ut i verden, sier Norgessjef i Emirates, Terje Grue.

Nordmenn som reiser på sommerferie utenfor Europa med flybytte i Dubai, skal videre til Bali, Sri Lanka, Filippinene, Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok, Pakistan og Mauritius. Mange velger også Dubai som endedestinasjon. De som reiser på Business Class skal først og fremst til Dubai, og mange videre til Bangkok. Her er det også mange som skal nyte ferien på ulike afrikanske destinasjoner.

– Denne sommeren er vi definitivt oppe på nivå med vårt forrige normalår. Endelig er det igjen mulig å reise uten for mange restriksjoner til mange av de destinasjonene som nordmenn er så glade i, sier Grue.

God trafikk inn til Norge

Emirates sine flyvninger fra Dubai til Oslo har ikke bare nordmenn som er på vei hjem ombord. Også turister fra De forente arabiske emirater (UAE) har oppdaget Norge og hva vi har å by på.

– Vi har jobbet målrettet med både Innovasjon Norge og Fjord Norge for å lokke markedet i UAE hit. Det arbeidet ser vi nå resultatene av, og fra midten av juli vil vi begynne å se en del besøkende derfra for sommeren. I tillegg ser vi god trafikk fra Taiwan, Korea og Japan blant annet, sier Grue.

Saken fortsetter under annonsen

 

 

 

Ledige stillinger – reiseliv