Torgeir Silseth, CEO Strawberry

Det Strawberry vi nå har lansert er bare en brøkdel av det Strawberry skal bli, sier selskapets adm. dir. Torgeir Silseth.

Foto

Strawberry

Strawberry: Vekstplanene er større enn noen gang

Publisert: 20. juni 2023 kl 12.42
Oppdatert: 20. juni 2023 kl 12.44

­Nordic Choice Hotels ble formelt til Strawberry Hospitality Group 22.mai. Navneskiftet ble markert på Jernbanetorget i Oslo med Petter Stordalen på scenen, lyd- og lyseffekter og gratis jordbær.

Planene for vekst er større enn noen gang, og tilbudet til selskapets gjester og 2,4 millioner bonusmedlemmer vil bli kraftig utvidet. Ambisjonen er å skape et økosystem av egne merkevarer og eksterne partnere, som tilbyr opplevelser i Norden.

– Dette er bare begynnelsen. Lanseringen av Strawberry er første steg. Nå girer vi opp og setter en helt ny standard - også utover reiselivsbransjen, sa eier og grunnlegger av Strawberry, Petter A. Stordalen, under lanseringen.

– Ambisjonen med Strawberry er å skape noe nytt og større, som både inkluderer Nordens beste lojalitetsprogram og mest spennende hotellselskap, og som tilbyr noe mer enn tradisjonelle hotellopplevelser. Navnet knytter oss opp mot blant annet Ving og Hurtigruten, og andre store partnere, som verdens største konsertarrangør, Live Nation. Vi knytter til oss partnere som tilbyr opplevelser utenfor Norden, som Preferred Hotels, som har 600 unike hoteller over hele verden, og vi kommer til å etablere enda flere partnerskap i tiden som kommer, sier Stordalen til Dagens Perspektiv. 

Petter Stordalen lanserte nye Strawberry på Jernbanetorget i Oslo.

Foto

Strawberry

 

– Ambisjonene er enda høyere

Saken fortsetter under annonsen

– Det Strawberry vi nå har lansert er bare en brøkdel av det Strawberry skal bli. Vi har en rekke spennende potensielle partnere og samarbeid på trappene, og ambisjonene er enda høyere. At vi nå gjennomførte navnebyttet, betyr bare at vi har startet arbeidet med å skape Nordens mest komplette og spennende tilbud av opplevelser, sier adm. dir. Torgeir Silseth til Reiseliv1.

I navnebyttet ligger det en ambisjon om å bli startstedet for opplevelser innen hotell, møter, restaurant, velvære, reiser, aktiviteter, kultur og andre opplevelser, i Norden. Samtidig beholder de over 180 hotellene i de fire hotellkjedene og de over 40 frittstående hotellene, sine eksisterende merkevarer.  

Hvilken avtale har dere nå med Choice Hotels International, Inc. Skal hotellene etterhvert rebrandes til egne Strawberry-varemerker?

– Vi har gått fra en masterfranchise-avtale med Choice Hotels International, til en samarbeidsavtale, hvor vi står mye friere. Samtidig gir det oss muligheten til å beholde merkevarer lisensiert av Choice Hotels International. Vi kommer nå til å bruke tiden til å se over vår portefølje og merkevarer, men også potensialet i nye, regionale merkevarer, uten at vi skal foregripe begivenhetene, sier Torgeir Silseth.

– Vårt fremste konkurransefortrinn er at vi tilbyr hele spekteret av hotellopplevelser, fra budsjett til luksus. Når vi nå endrer navn til Strawberry, gir det oss også en mulighet til enda tydeligere å markedsføre de ulike kjedene med sine unike konsepter. Det vil også gjøre det enklere for gjestene å velge den opplevelsen de ønsker, sier Silseth.

Hvordan vil medarbeiderne på det enkelte hotell merke at de er blitt en del av Strawberry?

– For våre medarbeidere vil navneskiftet først og fremst merkes ved at ansattfordelene blir bedre. Vi har bransjens beste fordeler, med blant annet fire gratis overnattinger, høyere pensjonsinnbetaling enn konkurrentene og ansattpriser i alle restauranter. 

Saken fortsetter under annonsen

 

Konsernledelsen i Strawberry

Torgeir Silseth, Chief Executive Officer

Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO

Trine Marsdal, Chief Financial Officer

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Strawberry

Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts

Saken fortsetter under annonsen

Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Strawberry in Finland

Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management

Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Strawberry

Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services

Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Strawberry

 

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv