Foto

Moxy Tromsø

Moxy Tromsø oppnår bærekraftsertifisering

Publisert: 8. august 2023 kl 11.15
Oppdatert: 8. august 2023 kl 11.15

­Moxy Hotels åpnet nylig sin nordligste destinasjon, Moxy Tromsø med 208 rom. Sertifikatet Green Key er en forpliktelse til å etterkomme strenge kriterier som gjør det mulig for bedrifter å sikre at de drifter hotellene sine bærekraftig.

Green Key handler ikke bare om en bærekraftig profil, det er også en plattform som hjelper hoteller med å bli bedre, gjennom en strukturert tilnærming til å jobbe med bærekraft.

– Dette er vårt andre hotell som Green Key-sertifiseres og vi forplikter oss til å økosertifisere alle våre hoteller. Vi gjør dette fordi vi tenker i et langtidsrettet perspektiv, i tillegg til at det ganske enkelt er den rette tingen å gjøre, sier Kristian Haaber, Brand Manager i forvaltningsselskapet som drifter Moxy Tromsø, Core Hospitality.

Som et profesjonelt forvaltningsselskap kan Core Hospitality legge inn bærekraft i alle prosessene, fra design og til gjestenes opplevelse. Men, som Kristian Haaber forklarer, – ved å være en franchisetaker som ikke bygger eiendommen selv, begrenses vi av å ikke kunne ta alle avgjørelser selv.

Men bedriften jobber med investorer og merkevareeiere som også fokuserer på å begrense miljøpåvirkning og å gi anbefalinger for å gjøre forbedringer der det er gjennomførbart. Dette er synlig i Moxy Tromsø også, der eier Daimyo AS etterstreber å sertifisere bygningen med BREEAMs Very Good-sertifisering.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv