Foto

Motorola

Luksushoteller vil bruke mer på teknologi og kommunikasjonssystemer

Publisert: 1. august 2023 kl 11.32
Oppdatert: 1. august 2023 kl 11.34

­Dette kommer frem i en ny, internasjonal undersøkelse foretatt for teknologiselskapet Communications Specialist Ltd.

Frem til 2026 forventer 54% av topplederne som svarte på undersøkelsen at de vil bruke mellom 20% og 50% mer. 16% av dem forventer at tallene blir enda høyere.

Når det gjelder hvor mye luksushotellsektoren kommer til å bruke på sikkerhet i de neste tre år, regner lederne med en lignende økning. 60% tror utgiftene kommer til å øke med over 30% frem til 2026.

En av hovedgrunnene for økte investeringer i kommunikasjonssystemer og sikkerhet, er at kun 20% av lederne i luksushotellsegmentet mener at nivået her er på topp. 70% mener nivået er godt og 10% svarer middels.

Kevin Buchler, Chief Marketing Officer i Communications Specialist Ltd sier at kommunikasjonssystemer er viktige for ethvert hotell og spiller en stadig større rolle for å sikre at systemer og operasjoner går smertefritt, og slik at gjestene får den best mulige service. De er også avgjørende for å sikre den høyeste mulige standard av sikkerhet.

50 toppledere fra luksushotellkjeder i Europa, USA, Asia, Afrika og Syd-Amerika, med en samlet årlig omsetning på over $4 milliarder, deltok i undersøkelsen.  

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv